Pionir i Jedinstvo u polufinalu Kupa Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Apr.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pionir i Jedinstvo u polufinalu Kupa Srbije

BANjA JUNAKOVIĆ - Žreb je hteo da se u polufinalu Kupa Srbije za kuglašice 20. aprila u Kljajićevu sastanu šampionke, kuglašice subotičkog Pionira i vicešampionke, igračice Jedinstva iz Novog Bečeja, dva naša najbolja kluba! Meč počinje u 14,30 časova. U prvom polufinalu od 11 časova igraće Apatin i Srem iz Rume.


Finale je u nedelju 21. aprila od  12 časova u Banji Junaković. Titulu brani Pionir. Treće mesto osvojiće poražena ekipa iz polufinala koja ima više oborenih čunjeva.
U muško konkurenciji polufinale će se igrati u u Vrbasu. Od 11 časova sastaće se Kordun (Kljajićevo) – Metalac (Gornji Milanovac), a od 14,30 čaosva Polet PB (Sombor) - Beograd.
Finale je u nedelju...
Pogledaj vesti o: Apatin,   Subotica

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Objavljena satnica Supernatural festivala

Izvor: Kontra magazin, 16.Apr.2013, 12:14

U nedelju, 21. aprila 2013. sedmi po redu Supernatural festival će se održati u Supernatural parku na Adi Huji od 12-20 časova. Bogat program će fanovima Supernatural festivala pored dobre zabave pružiti i kvalitetan ekološki i edukativni program. Muzički program Supernatural festivala 2013:...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.