Pavićima iz Apatina sreća se osmehivala pet godina zaredom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavićima iz Apatina sreća se osmehivala pet godina zaredom

Koliko verujemo u igre na sreću ili u to da ćemo baš "mi" biti srećni dobitnici? Pavići iz Apatina nisu verovali da takve sreće postoje, dok iz radoznalosti nisu poslali bar kodove na konkurs za nagradnu igru i dobili glavnu nagradu, putovanje za dvoje 2008. godine.

Nakon toga je bilo nekoliko slučajnih "zgoditaka" koje su "ogrebali" u novinama i rado su sa nama podelili te talične godine, jer su do 2012. godine slučajno dobili više glavnih nagrada u igrama na sreću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Posetili smo ih, a oni su nas uverili, kada ništa ne očekujete, šok stigne kada nešto, poput putovanja iz snova, više puta zaredom dobijete.

"Ko misli da je srećan, on je zaista srećan" napisao je Jovan Dučić, a kada je neko taličan njega takve slučajnosti baš hoće, kažu Pavići iz Apatina, jedni od retkih kojima se sreća osmehivala pet godina zaredom. Osvajali su od sitnih do velikih nagrada. Novine, revije, kuponi ili bar kodovi na artiklima odveli su ih u daleke krajeve.

"Supruga i ja putovali smo u Tunis, dobili smo te godine 12 nezaboravnih dana za dve osobe. Nikada ne bi ni otišli u Tunis, da nismo dobili to "all exclusive" putovanje", kaže Stanko Pavić.

"Put u Dubai dobili smo zahvaljujući prašku. Kada god je nešto trebalo moj Stanko se bunio, sa izgovorima da nema ništa od toga... a nije hteo da šalje, ali je taj put otišao i poslao bar kodove u pismu poštom. Međutim, nakon nekog vremena su pozvali Stanka, jer njega uvek zovu, pošto sam sve slala do sada na njegovo ime. Put u Dubaji odlučili smo da poklonimo sinu i snaji, pa su oni otišli. Sedam dana put iz snova...", kaže Vesna Pavić.

Za srećnu ruku, formule nema, slučajnost vas odabere, ističu Vesna i Stanko.

"Dobili smo preko novina više sitnih nagrada, na primer na ogrebi biciklo planinac, a ubzo nakon toga u jednom somborskom marektu gratis kupovinu za 100-tog kupca, bilo je punih dvoje kolica, iznos u vrednosti preko 12.000 dinara", kaže Stanko.

"A, u međuvremenu, ćerka i zet dobili su nagradno putovanje, krstarenje na Azirnoj obali", dodaje Vesna.

"Sada verujem, a bio sam skeptik na početku sve dok nisam dobio neku veliku nagradu,pa posle prve drugu, pa treću.... bio sam ubeđen da je sve to namešteno, ali ipak nije...", kaže Stanko.

Srećni naši sagovornici, a srećni i mi što smo se uverili da takve sreće ima. I nije do toga što dolazi Nova godina, već što sa njom pod ruku idu i nove mogućnosti da iskušamo ili otkrijemo sreću, a gde ćemo je tražiti zavisi isključivo od nas samih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.