Izvor: Blic, 30.Maj.2023, 21:02

"PROŠLO NEDELJE JE PROSLAVIO ROĐENDAN, BIO JE PRESREĆAN" Porodice nestalih dečaka kod Apatina neutešne, potraga za mališanima traje duže od 24 sata

Dečaci P. B. (10) i A. M. (11) poslednji put su viđeni juče oko 14 časova na Dunavu u Apatinu, nakon čega im se gubi svaki trag. Sve dežurne službe su na terenu i od juče tragaju za dečacima, a porodice mališana su neutešne i čekaju bilo kakvu informaciju. Na obali pored Kajak kluba na Dunavu najpre su pronađene stvari dvojice nestalih dečaka - bicikli i obuća, dok od njih nema ni traga, ni glasa.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodice nestalih dečaka neutešne, potraga u Apatinu i dalje traje: "Prošle nedelje slavili rođendan, sad nas ovo snašlo"

Izvor: 24sedam.rs, 30.Maj.2023

Na obali pored Kajak kluba na Dunavu najpre su pronađene stvari dvojice nestalih dečaka – bicikli i obuća, dok od njih nema ni traga, ni glasa

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.