Izvor: Radio Dunav, 04.Mar.2018, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET APATINACA, FUTSALERI STARTOVALI POBEDOM

Apatinski „Apafutsal“ je trijumfalno ušao u nastavak prvenstva Druge futsal lige Vojvodine.
Apatinci su u prvom prolećnom kolu na gostovanju u Beočinu nadigrali domaći Mićkotrend rezultatom 6:5 (1:3). Nije dobro počelo po Apatince jer je već u 14. minutu domaćin vodio 3:0. U tom delu igre apatinska ekipa je samo uspela da ublaži visoko vođstvo domaćina. U drugom poluvremenu sasvim druga igra na terenu. Futsaleri iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Apatina su zaigrali angažovanije i kolektivnije, preuzeli dominaciju na terenu i to je na kraju dalo rezultatski preokret i prve prolećne bodove u džepu Apatinaca.
– Bila je ovo prilika da pokažemo kako se radilo tokom pripremnog perioda. Cilj smo još ranije zacrtali, a to je plasman među prvih pet ekipa na tabeli. Ovom pobedom i taj cilj je ostvariv, rekao je predsednik kluba Branislav Milojičić.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

ODBOJKAŠICE UBEDLJIVE U KULI

Izvor: Radio Dunav, 04.Mar.2018

Odbojkašice Apatina su ostvarile još jednu pobedu u nastavku prvenstva. One su prema očekivanjima u Kuli maksimalnim rezultatom pobedile domaći Hajduk.. Uvodni deo igre je protekao u igri poen za poen. Apatinke su preuzele inicijativu polovinom seta ,napravile razliku i mirno privele set kraju Prvi...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.