PREDSTAVNICI OPŠTINE APATIN NA MEĐUNARODNOM SAJMU U NOVOM SADU

Izvor: Radio Dunav, 30.Sep.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVNICI OPŠTINE APATIN NA MEĐUNARODNOM SAJMU U NOVOM SADU

Na Međunarodnom sajmu LORIST koji se održava u Novom Sadu iz Apatina na štandu Vojvodine predstavlja se Turistička organizacija, banja Junaković i u okviru JP Marina, restoran Marina, a svoj štand ima i slikaraka Gordana Terecki.
Ljiljana Krec, PR menadžer banje Junaković ističe da ove godine za sve posetioce Sajma je banja obezbedila popust od 10 odsto. Uz to u tri dana koliko traje Sajam banja će organizovati nagradnu igru u kojoj će nagrada biti besplatan vikend za dve osobe u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << banji Junaković.
Na štandu se takođe predstvlja po prvi put restoran Marina. Arsenije Knežević, vlasnik restorana Marina je zadovoljan prvim utiscima i navodi da je ovaj restoran izneo bogatu gastronomsku ponudu u kojoj pažnju posetioca najviše privlači dimljena marinirana deverika. Knežević, dodaje da je uspostavljena saradnja sa udruženjem mladih koji trenutno putuju Srbijom i prpremaju projekat turističke i gastronmske ponude srspkih gradova. Udruženje mladih će uskoro posetiti Apatin gde će oceniti turističku i gastronmsku ponudu te bi Apatin uskoro mogao da se nađe na značajnoj turističkoj mapi Srbije, istakao je Arsenije Knežević.
Na Sajmu LORIST svoje mesto je našla i apatinska slikarka Gordana Terecki na čijem štandu su izložena njena slikaraska dela. Terecka je zadovoljna posetom i navodi da je za slikare ovaj Sajam značajan jer publika može na jednom mestu da vidi sva slikaraska ostavrenja umetnika koji izlažu na Sajmu.

Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Opština Apatin na Međunarodnom sajmu turizma

Izvor: 025info.rs, 01.Okt.2016, 10:55

Povodom 49. međunarodnog novosadskog sajma turizma, Turistička organizacija Grada Novog Sada je promovisala rezultate i planove za naredni period i iskoristila priliku da publiku informiše o jesenjim i zimskim događajima u Novom Sadu. Konferenciju je otvorio direktor TONS-a, Branislav Knežević,...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.