PODIGNUTI DRONOVI, SPREMNA STRELICA ZA USPAVLJIVANJE: Velika akcija u toku, evo šta se dešava u blizini Banje Junaković

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2022, 20:04

PODIGNUTI DRONOVI, SPREMNA STRELICA ZA USPAVLJIVANJE: Velika akcija u toku, evo šta se dešava u blizini Banje Junaković

Kad bude uhvaćen, pokušaće da ga uspavaju strelicom i dalje smeste na bezbedno.

Kako se saznaje, ekipe sa dronovima krenule su u potragu za životinjom.

Oni će pokušati da ga uspavaju strelicom i dalje smeste na bezbedno.

Danas je opština Apatin upozorila građane da je crni panter viđen u neposrednoj blizini Banje Junaković i apelovala na građane da se ne približavaju ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predelu.

- Obaveštavaju se građani da je crni panter, koji je nedavno viđen u atarima sela Sonte, danas uočen u neposrednoj blizini Banje Junaković. Mole se građani da ne idu do daljnjeg u tom pravcu, kao i u pravcu prigrevačke šume, jer se radi o veoma opasnoj i nepredvidivoj divljoj životinji. U hvatanju i lociranju crnog pantera, trenutno su uključene sve nadležne službe, kao i stručna služba iz Zoološkog vrta Palić - navodi se u saopštenju Opštine Apatin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.