Izvor: 025info.rs, 09.Jul.2020, 12:28

Obavezno nošenje zaštitnih maski u zgradi Opštinske uprave Apatin

Kako bi se zaštitilo sopstveno, kao i zdravlje drugi ljudi, Krizni štab opštine Apatin preporučio svim zaposlenima u Opštinskoj upravi, kao i svim građanima, da prilikom boravka u zgradi Opštinske uprave Apatin obavezno nose zaštitne maske. Na ulazu u zgradu Opštine Apatin nalazi se sredstvo za dezinfekciju ruku, te se apeluje na sve sugrađane da ga koriste prilikom ulaska i izlaska. 

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Građanima Priboja besplatno dijeljenje zaštitnih maski

Izvor: SandzakPress.net, 09.Jul.2020

Priboj – Zahvaljujući donaciji Opštine Priboj, Кancelarija za mlade, u srijedu je vršila besplatnu podjelu zaštitnih maski na ulicama grada, svim građanima koji iste nisu posedovali. Radi se o akciji volontera КZM Priboj, koji će i u naredim danima maske deliti građanima Priboja, Novog Priboja,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.