Izvor: Radio Dunav, 12.Dec.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽANO HUMANITARNO LIČKO POSLEO U BANJI JUNAKOVIĆ

U subotu, 10. decembra 2016. godine, u Banji Junaković održano je Ličko humanitarno poselo u okviru kojeg je nastupio Dobrivoje Pavlica, GKUD “Dunav” Apatin, ŽPG “Ličko ognjište” Prigrevica i etno pevač Nemanja Guzijan. Veče je bilo humanitarnog karaktera, pa su u saradnji sa Fondacijom “Podrži život” prikupljana sredstva za pomoć oboleloj deci.
Banja Junaković se zahvaljuje svim učesnicima i ljudima dobre volje koji su podržali ovu akciju. Ujedno obaveštavamo sve one koji nisu mogli da prisustvuju a žele da pomognu da to mogu učiniti putem slanja sms-a na 5757.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

U banji održano ličko humanitarno poselo (FOTO)

Izvor: 025info.rs, 13.Dec.2016, 11:03

U subotu, 10. decembra u banji Junaković održano je ličko humanitarno poselo u okviru kojeg je nastupio Dobrivoje Pavlica, GKUD Dunav Apatin, ŽPG Ličko ognjište Prigrevica i etno pevač Nemanja Guzijan. Veče je bilo humanitarnog karaktera, pa su u saradnji sa Fondacijom Podrži život prikupljana...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.