Izvor: Radio Dunav, 21.Feb.2013, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽANA OSNIVAČKA SKUPŠTINA UDRUŽENJA “KLASTER PREDUZETNIKA”

U Velikoj sali Skupštine opštine juče je održana Osnivačka skupština Udruženja “Klaster preduzetnika” iz Apatina.
Na Skupštini su izabrani organi Udruženja, pa je za predsednika Skupštine “Klastera preduzetnika” izabran Zoran Šijan, direktor je Dijana Đenić, tehnički sekretar Nataša Ćurčić, dok je za predsednika Upravnog odbora, koji broji devet članova, izabran Đorđo Kuridža.
Predsednik apatinske opštine, dr Živorad Smiljanić, takođe je prisustvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ovom događaju i tom prilikom pozdravio ideju za formiranje “Klastera preduzetnika”, koje u svojoj asocijaciji okuplja i predstavlja mala i srednja preduzeća sa teritorije opštine, a ujedno obećao da će Udruženje imati sve vidove podrške i pomoći lokalne samopuprave.
Dr Živorad Smiljanić posebno je istakao da je ovakva organizacija preduzetnika neophodna za uspešno funkcionisanje privrede u našoj opštini.
Naredni sastanak “Klastera preduzetnika” očekuje se u narednom periodu kada Udruženje i zvanično bude registrovano.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.