Izvor: Radio Dunav, 22.Jul.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

Na današnjoj sednici Opštinskog veća većnici su usvojili Predlog odluke o izmeni odluke o osnivanju Centra za socijalni rad, Predlog rešenja o postavljanju Jelene Ićitović za načelnicu opštinske uprave na mandatni period od pet godina i Predlog odluke o odbijanju žalbi na Rešenja komisije o dodeli paketa građevinskog materijala za Janješ Rajka, Rodić Snežane, Ciganović Gojka, Mudrinić Đure i Dukić Željka iz Apatina.
Većnici su usvojili i Predlog odluke o sklapanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << vansudskog poravnanja i isplate naknade štete nastale ujedom pasa lutalica sa Oršož Adamom, Dudaš Nikolom, Milunović Katalin, Molnar Gizelomi Farkaš Zoranom u ukupnom iznosu od 216 000 dinara,  o čemu je na sednici kao izvestilac govorio rukovodilac odeljenja za Opštu upravu, Miro Nerlović.
Fono Miro Nerlović

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Opštinsko veće je dalo saglasnost SAT-Traktu iz Bačke Topole na izgradnju kablovsko-distributivnog sistema u Svilojevu nadzemnim putem, na stubovima Elektrodistribucije, pod uslovom da ova dva preduzeća međusobnim ugovorom definišu prava i način korišćenja. U zaključku se SAT-Trakt obavezuje da tamo gde nije moguće kablove postaviti nadzemno, to uradim pod zemljom uz saglasnost nadležnih organa urbanizma i na način kako to organi odrede. O ovoj odluci članove Veća je izvestio Nikola Kuga ispred odeljenja za Urbanizam i građevinarstvo.
Fono Nikola Kuga

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.



Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Održana 4. Sednica Opštinskog veća

Izvor: 025info.rs, 22.Jul.2016

Na 4. Sednici Opštinskog veća opštine Apatin, u prisustvu većine članova, najpre je usvojena izmena dnevnog reda. Izbačeno je utvrđivanje predloga odluke o izmeni odluke o osnivanju Centra za socijalni rad, a umesto toga, na dnevnom redu je, između ostalog, data saglasnost SAT - Traktu iz Bačke...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.