ODRŽAN PRIJEM ZA DOBROVOLJNE DAVAOCE KRVI

Izvor: Radio Dunav, 14.Jun.2017, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽAN PRIJEM ZA DOBROVOLJNE DAVAOCE KRVI

Danas je u Crvenom krstu Apatin održan je prijem za dobrovoljne davaoce krvi povodom obeležavanja ,,Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi’’ koji se ove godine obeležava pod sloganom ,, Ne čekaj nezgodu. Preduzmi nešto. Daj krv! Daj sada! Daj redovno!’’.
Građani Opštine Apatin su nadaleko poznati po svojoj humanosti i velikom odzivu na akcije dobrovoljnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << davanja krvi. Najpre je sve prisutne ispred Crvenog krsta Apatin pozdravio predsednik Crvenog krsta Apatin Dr Živorad Smiljanić i zahvalilo se svima koji se odazivaju pozivima za dobrovoljno davanje krivi i izrazio nadanja da će u narednom periodu taj broj da se poveća. Predsednik skupštine opštine Apatin Dr Dragan Rastović je uručio priznanja i nagrade devetorici davalaca od kojih je Barbir Ivan po broju davanja krvi daleko ispred svih sa neverovatnim brojem od 100 davanja. Ćojder Mirko je prvi sledeći, on je krv dao 75 puta. Još petorica su stigla do malog jubileja od 50 davanja krvi a to su: Kravarušić Dejan, Međedović Nedeljko i Ujlakoš Jožef.
Priznanja za 35 davanja su primili, Radmanović Miroslav, Rajšić Miladin, Šarac Milorad, Sen Antal. Priznanja će naknadno primiti Đorđe Jovanić za 35 davanja, Veljko Luburić, Milorad Katić za 50 davanja koji nisu prisustvovali prijemu.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crveni krst obeležava Svetski dan davalaca krvi

Izvor: BujanovackiGlas.info, 14.Jun.2017

BUJANOVAC, 14.jun 2017.- Crveni krst Bujanovac danas obeležava 14. jun, Svetski dan davalaca krvi..U 9 časova počela je akcija dobrovoljnog davalaštva krvi, koju CK organizuje u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša..Među prvim davaocima bio je Bujanovčanin, Zvonimir Stojanović Semka,...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Nagrađeni davaoci krvi u Apatinu

Izvor: 025info.rs, 14.Jun.2017

U Crvenom krstu Apatin održan je prijem za dobrovoljne davaoce krvi povodom obeležavanja Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi koji se ove godine obeležava pod sloganom Ne čekaj nezgodu. Preduzmi nešto. Daj krv! Daj sada! Daj redovno! Građani Opštine Apatin su nadaleko poznati po svojoj...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.