Izvor: Radio Dunav, 25.Mar.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKAŠICE SUTRA PROTIV SRBOBRANIKI

Odbojkašice Apatina sutra u okviru 15. kola Prve Vojvođanske lige dočekuju Elan Volley iz Srbobrana. Utakmica se igra u hali osnovne škole Žarko Zrenjanin sa početkom u 13 sati.
U jesenjem delu prvenstva Apatinke su u Srbobranu slavile nakon velike borbe sa 3:2 u setovima.
Iz odbojkaškog kluba Apatin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << pozivaju navijače da dođu na utakmicu i da im pomognu da ostvare još jednu pobedu sa kojom bi ostale u samom vrhu tabele ali i nastavile niz pobeda na domaćem terenu,gde još nisu osetile gorčinu poraza.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

RUKOMET: Borani sutra protiv prvoplasiranih Vranjanaca

Izvor: Bor030.net, 25.Mar.2016

Rukometaši Bora će u subotu ugostiti ekipu iz Vranja u okviru utakmice 14. kola Prve lige “Istok”...Borani su do sada odigrali dve utakmice u prolećnom delu prvenstva. U prvoj utakmici bili su savladani od domaćina RK “Jastrebac” iz Blaca rezultatom 31:30, dok su u drugoj utakmici nadjačali...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.