RUKOMET: Borani sutra protiv prvoplasiranih Vranjanaca

Izvor: Bor030.net, 25.Mar.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMET: Borani sutra protiv prvoplasiranih Vranjanaca

Rukometaši Bora će u subotu ugostiti ekipu iz Vranja u okviru utakmice 14. kola Prve lige “Istok”.

Borani su do sada odigrali dve utakmice u prolećnom delu prvenstva. U prvoj utakmici bili su savladani od domaćina RK “Jastrebac” iz Blaca rezultatom 31:30, dok su u drugoj utakmici nadjačali ekipu iz Jagodine na gostujućem terenu rezultatom 30:26.

U utakmici 14. kola Prve lige “Istok” Borani >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << će na domaćem terenu ugostiti prvoplasiranu ekipu RK “Vranje 1957” iz istoimenog grada, tim koji je u dosadašnjem delu takmičenja zabeležio 12 pobeda i jedan poraz.

Meč između ove dve ekipe zakazan je za subotu, 26. mart, sa početkom u 19 časova u ustanovi “Sportski centar Bor”.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

FUTSAL: Bor u subotu protiv Prokuplja

Izvor: Bor030.net, 25.Mar.2016

KMF “Bor” u subotu protiv “Dolapa” iz Prokuplja...Borani su od početka sezone zabeležili su tri pobede, a iz jednu utakmicu završili su sa nerešenim rezultatom, tako da se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli Druge futsal lige “Istok”, sa 23 osvojena boda...U subotu ih očekuje...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.