Izvor: Radio Dunav, 07.Mar.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKAŠICE APATINA SUTRA DOČEKUJU HAJDUK IZ KULE

Odbojkašice Apatina u XII kolu Prve Vojvođanske lige dočekuju Hajduk iz Kule.U prethodnoj sezoni Apatinke su pobedile Hajduk sa 3:0 u Apatinu.Sada gošće iz Kule imaju ulogu favorita jer se nalaze na drugom mestu na tabeli a ujedno imaju stariju,iskusniju  i kvalitetniju ekipu.Mlada ekipa Apatina na ovoj utakmici će biti oslabljena neigranjem najbolje igračice Dajane Nikšić.Pobedom u prošlom kolu Apatin je već obezbedio opstanak u ligi,pa će šansu na ovoj utakmici dobiti kompletna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << pionirska ekipa koja će se predstaviti publici u hali osnovne škole Žarko Zrenjanin.
Utakmica Apatin-Hajduk Kula igra se sutra od 13 časova i 30 minuta.Ulaz je besplatan.

U četvtrak su pionirke odigrale   prijateljsku utakmicu protiv ekipe Mladost iz Bačkog Petrovca.Apatinke su slavile sa 3:0 u setovima.
Pogledaj vesti o: Apatin,   Zrenjanin

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U NEDELJU FINALNI DAN MINI MAXI LIGE APATIN

Izvor: Radio Dunav, 07.Mar.2014

U nedelju 9. marta u hali Osnovne škole ”Žarko Zrenjanin” u Apatinu igra se finalni dan Mini maxi lige Apatin za 4 generacije 2000,2002,2004 i 2006 godiše. Liga je trajala 5 meseci i igrala se pod sloganom ”IGRAJ FUDBAL , BUDI SREĆAN”. U svakoj generaciji ostale su po 4 najbolje ekipe koje...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.