Izvor: Radio Dunav, 06.Sep.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA UPRAVA, NOVI TRENER, STARI USPESI KUGLAŠICA

Na održanoj redovnoj skupštini Ženskog kuglaškog kluba Apatin odlučeno je da umesto dosadašnjeg predsednika kluba Branka Svilara, to mesto preuzme Biljana Popović i da umesto dosadašnjeg trenera Milana Pilipovića trenersku palicu preuzme Savka Bursać.
Kuglašice Apatina su nakon uspešno odrađenih priprema novu sezonu započele izuzetnom igrom na dosta zahtevnoj kuglani uzevši dva boda gostujući u Kragujevcu ekipi Rudar iz Kostolca sa 7:1 i plus 300 oborenih čunjeva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Među igračicama kola su se našle naše Nataša Savić sa oborenih 569 čunja i Suzana Pajić sa 562 oborena čunja. Nakon završenog prvog kola Super lige, Apatinke su zauzele vodeću poziciju na tabeli. Ova pobeda je veliki uspeh s obzirom da nastupaju u oslabljenom sastavu zbog opravdanog odsustva četiri kuglašice iz dosadašnje prve postave.
U subotu 10. 9. u 16 časova kuglašice Apatina će na stazama Banje Junaković kao domaćini dočekati ekipu Srema.
Pogledaj vesti o: Apatin,   Kragujevac

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.