Novi alkomeri za Guču

Izvor: S media, 10.Avg.2010, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi alkomeri za Guču

U sklopu nacionalne edukativne akcije "Kad pijem - ne vozim", Apatinska pivara poklonila je danas saobraćajnoj policije deset alkometara poslednje generacije.

Ti alkometri će se koristiti u pojačanoj kontroli za vreme Sabora trubača u Guči i potom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Bir festa u Beogradu.

Direktor marketinga Apatinske pivare Slobodan Srećković najavio je, prilikom uručenja donacije, da će ta kompanija, koja je generalni sponzor Sabora trubača, 18. i 19. avgusta organizovati "Jelen kutak za predah", gde će svim posetiocima biti omogućeno da provere nivo alkohola u krvi.

Akcijom "kad pijem - ne vozim" želi se skrenuti pažnja i podići svest o značaju odgovorne konzumacije alkohola, rekao je Srećković.

Zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić je, ukazujući na činjenicu da vozači pod dejstvom alkohola izlažu i sebe i druge učesnike u saobraćaju velikom

riziku, najavio da će tokom Sabora u Guči biti pojačana kontrola vozača.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija dobila 10 alkometara od Apatinske pivare

Izvor: Studio B, 10.Avg.2010

Srpska saobraćajna policija dobila je u Beogradu od Apatinske pivare 10 modernih alkometara koji će biti korišćeni tokom Dragačevskog sabora u Guči i Beogradskog festivala piva...Zamenik načelnika uprave Saobraćajne policije Vladimir Rebić preuzeo je, u prisustvu brojnih novinara, alkometre...

Nastavak na Studio B...

„Apatinska pivara" poklonila policiji 10 alkometara

Izvor: Press, 10.Avg.2010

Apatinska pivara" poklonila je juče saobraćajnoj policiji deset najmodernijih alkometara u okviru akcije „Kad pijem - ne vozim". Alkometri će se koristiti za vreme predstojećeg Sabora trubača u Guči i Bir festa u Beogradu. Slobodan Srećković,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.