Izvor: Luftika.rs, 08.Avg.2022, 14:38

Nikolina je jedina Srpkinja kojoj je oduzeta titula misice, lažno se predstavljala, ukrala krunu i zbrisala u inostranstvo

Nikolina Bojić iz Apatina će ući u istoriju mis takmičenja kao lepotica „muljator“. Ne samo da je lagala prilikom prijave već je u jednom trenutku zviznula preko granice sa krunom vrednom 5.000 evra. Mediji često izveštavaju o tome šta je sa njom danas a uvek je  zanimljivo podsetiti se kako je Nikolina porušila sva pravila.
Krila da je udata Podsetimo, Nikolina je  imala je 25 godina kada je proglašena za Miss Srbije 2012, a ubrzo joj je oduzeta kruna i titula kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << otkriveno da je udata, što nije u skladu sa pravilima izbora.
Prvo su isplivale njene provokativne fotografije, a nakon toga i sumnja (koja je kasnije i potvrđena) da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića.








View this post on Instagram


















A post shared by Nikolina Bojic Dancevic (@nikolina_dancevic_bojic)


To međutim nije bila jedina stvar koju je slagala. Nikolina je rekla da je fitnes instruktorka, a ispostavilo se da je u tom trenutku bila kuvarica u restoranu u Apatinu. Naknadno zaista jeste upisala Višu školu za fitnes.
Zbrisala sa krunom od 5.000 evra Sva ta halabuka koja se digla oko Nikoline rezultovala je time da je misica završila u Hitnoj pomoći. Povukla se na oporavak u Minhenu, a spekulisalo se da je nestala sa krunom koja je bila vredna 5.000 evra.
U Minhenu je dala sve od sebe da se povuče iz javnosti, pa je pobrisala i sve naloge na društvenim mrežama, a negde u tom periodu stigla je i zvanična potvrda da jeste u braku sa Frenkom.








View this post on Instagram


















A post shared by Nikolina Bojic Dancevic (@nikolina_dancevic_bojic)


U novembru 2012. Nikolina je predala krunu Aleksandri Doknić, a organizatori su insistirali da sada bivša misica plati odštetu od 50.000 evra.
I nakon toga, Nikolina i Frenk su mogli da se slobodno pojave u javnosti. Oni su 2013. godine napravili svadbu u Apatinu, a i danas su, sudeći po njenom Instagram profilu, u srećnoj zajednici.
Nikolina i Frenk danas žive u Montrealu u Kanadi. Nikolina se i dalje bavi fitnesom i modelingom, rodila je četvoro dece i izgleda fenomenalno.








View this post on Instagram


















A post shared by Nikolina Bojic Dancevic (@nikolina_dancevic_bojic)


Izvor: espreso.co.rs
Današnje misice nikada neće biti kul kao što je bila Daliborka 1968. godine (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

BILA JE JEDINA SRPSKA MISICA KOJOJ JE KRUNA ODUZETA: Danas ima četvoro dece i neverovatno je koliko dobro izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2022, 07:07

Evo kako danas izgleda Nikolina Bojić - misica kojoj je svojevremeno oduzeta kruna....Te davne 2012. godine, za najlepšu ženu Srbije proglašena je misica Nikolina Bojić iz Apatina, međutim, malo nakon proglašenja izbio je skandal koji ju je koštao krune...Najpre su procurile njene provokativne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.