Izvor: 025info.rs, 05.Sep.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Balać osvojio "Trofej Beograda"

Mladi apatinski kuglaš Nemanja Balać, član beogradske Crvene zvezde je pobednik „Trofeja Beograd“ koji je odigran na kuglani na Banjici.   Balać je igrao prvog dana u prvom bloku i srušio sjajnih 637 čunjeva, što je na kraju, bilo nedostižno za sve konkurente.  Najbliži mu je bio mladi Adrian Lončarević iz "Jedinstva" (Novi Bečej) koji je sa nekoliko grešaka u „čišćenju“ u poslednjem setu propustio priliku da ga pretekne i ostao na 631 čunju.   Bronzu je osvojio juniorski reprezentativac Crvene zvezde Bojan Kličarić sa 601 čunjem. Balać je nastavio sa sjajnim igrama, jer je prošlog vikenda osvojio drugo mesto na međunarodnom seniorskom „Memorijalu Đura Štikovac“ u Banji Junaković. Crvena zveda je osvojila ekipno prvo mesto sa 26 čunjeva više od novobečejskog "Jedinstva".  
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Nemanja Balać osvojio "Trofej Beograda"

Izvor: 025info.rs, 05.Sep.2017

Mladi apatinski kuglaš Nemanja Balać, član beogradske Crvene zvezde je pobednik „Trofeja Beograd“ koji je odigran na kuglani na Banjici.   Balać je igrao prvog dana u prvom bloku i srušio sjajnih 637 čunjeva, što je na kraju, bilo nedostižno za sve konkurente.  Najbliži mu je bio...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.