Izvor: Glas javnosti, 18.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada u Danijela

Zajednica klubova Superlige i sponzor Apatinska pivara proglasili su najbolje aktere takmičenja za 2008. godinu. Nagradu kao najperspektivniji fudbaler domaćeg prvenstva dobio je mladi napadač Vojvodine Danijel Aleksić, priznanje za fer-plej dodeljeno je ekipi Partizana, a najbolju sudijsku trojku čine Dragan Krstić, kao glavni arbitar, sa pomoćnicima Igorom Radojičićem i Nikolom Tomičićem.

Po izboru trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sastavljen je idealni tim u kojem dominiraju igrači aktuelnog šampiona. Golmansku poziciju su ravnopravno zauzeli Željko Brkić (Vojvodina) i Bojan Isailović (Čukarički), bekovi su Ivan Obradović (Partizan) i Ivan Stevanović (Partizan), dok su štoperi Igor Đurić (Vojvodina) i Nenad Đorđević (Partizan). Mesto zadnjeg veznog pripalo je Žuki (Partizan), a ispred njega bi zaigrali Ognjen Koroman (Crvena zvezda), Nenad Milijaš (Crvena zvezda) i Zoran Tošić (Partizan). Treneri su odlučili da ostanu dosledni defanzivnoj igri, ostavljajući usamljenog u napadu Laminea Dijaru (Partizan), dok bi iz drugog plana delovao Almami Moreira (Partizan).

Zamenik glavnog urednika Sportskog žurnala Zoran Stojadinović nagrađen je za najbolji izveštaj u toku polusezone koji je napisao sa utakmice Čukarički-Partizan (1:0).
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danijel Aleksić najbolji mladi fudbaler Srbije

Izvor: 24sata, 17.Dec.2008, 15:37

Nagradu za fer plej, kao ekipa sa najmanje žutih i crvenih kartona, dobio je lider jesenjeg dela prvenstva Partizan.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.