NASTAVLJA SE POTRAGA: Porodica objavila fotografije nestalih dečaka kod Apatina - evo gde su poslednji put viđeni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 09:10

NASTAVLJA SE POTRAGA: Porodica objavila fotografije nestalih dečaka kod Apatina - evo gde su poslednji put viđeni (FOTO)

Zbog višeg vodostaja reke i slabe vidljivosti, potraga je otežana.

Kod obale Dunava u Apatinu juče su u poslepodnevnim časovima nestala dva maloletna dečaka.

Kako se nezvanično saznaje, na obali su pronađeni njihovi bicikli. U toku je potraga za njima.

Na licu mesta je trenutno samo porodica. Kažu da su dežurali čitave noći. Trenutno nema ni ronilaca, ni policije na terenu, javalja dopisnik RTS-a.

Dečaci od devet i deset >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina poslednji put su viđeni u blizini Kajak kluba oko 14 časova i od tada im se gubi svaki trag. Kako pišu lokalni mediji, na obali su pronađene bicikli i obuća koji pripadaju deci.

U potragu su se juče uključili i ronioci.

Porodica je objavila fotografije dečaka i kontakt telefon ukoliko ih neko uoči.

Mole sve koji su videli dečake da jave policiji.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.