Izvor: 025info.rs, 01.Okt.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mini sajmom u Apatinu obeležen Međunarodni dan starijih osoba

Povodom obeležavanja 01. oktobra, Međunarodnog dana starijih osoba, Dom za stare i penzionere Apatin zajedno sa Centrom za socijalni rad, Domom zdravlja i Crvenim krstom Apatin, na prostoru ispred Maksija organozovao je „mini sajam“ na kom su starijim sugrađanima prezentovane usluge koje ove ustanove pružaju, primere dobre prakse, kao i planirane aktivnosti za unapređenje brige o starima.   - Povodom Međunarodnog dana starijih osoba mi smo, zajedno sa našim partnerima na lokalnom nivou, organizovali ovaj ,,Mini sajam'', a na kom ćemo prezentovati ono što rade naši korisnici u okviru radno okupacione terapije. U toku oktobra meseca u našoj ustanovi će biti organizovano niz aktivnosti koje će biti posvećene upravo Međunarodnom danu starijih osoba. Time želimo da im pokažemo da su oni i dalje aktivni učesnici društva, rekla je Žarka Crnobrnja, rukovodilac službi Doma za stare i penzionere Apatin.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

U APATINU OBELEŽEN MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA

Izvor: Radio Dunav, 01.Okt.2017

Povodom 01. oktobra, Međunarodnog dana starijih osoba, Dom za stare i penzionere Apatin zajedno sa Centrom za socijalni rad, Domom zdravlja i Crvenim krstom Apatin, na prostoru ispred Maksija organizovao je „Mini sajam“ na kom su starijim sugrađanima prezentovane usluge koje ove ustanove pružaju,...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.