Izvor: Radio Dunav, 04.Nov.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MZ APATIN-SREDSTVA ZA STONOTENISKI KLUB NAKON PROVERE PONUDA

Jedanaesta sednica Saveta apatinske Mesne zajednice održana je danas , 4. novembra, u prostorijama Mesne zajednice,sa početkom u 13 sati.
Na dnevnom redu od ukupno 7 tačaka, članovi saveta su razmatrali finansijski plan samodoprinosa od 3% i predlog finansijskog plana samodoprinosa od  1% za 2014. godinu.
Savet je doneo odluku da stonoteniskom klubu “Apatin” dodeli sredstva radi nabavke radne obloge i sredstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << za uređenje stonoteniske sale tek kada stručna komisija MZ proveri ponude koje je ovaj klub dostavio.Stonoteniski klub je dostavio savetu nekoliko prikupljenih ponuda za rekonstrukciju prostorija i njihov iznos prelazi 900 000 dinara što je bio povod da članovi saveta i donesu ovakvu odluku.Pored ove odluke usvojen je i finansijski plan samodoprinosa radne zajednice za 2015.
Na sednici su usvojeni  razni  zahtevi udruženja i građana kao i druga tekuća pitanja.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.