Izvor: Radio Dunav, 03.Mar.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADOST U PRVOM KOLU PROTIV SUBOTIČANA

Apatinska Mladost u prvom kolu prolećnog dela prvenstva na svom terenu dočekaće ekipu Subotice , a meč se igra na stadionu kraj Dunava u subotu 12. marta 2016. godine. Mladost je trenutno na 10. mestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova, a tokom čitavog jesenjeg dela prvenstva nisu uspeli da uđu u konstantnu formu već su igrali veoma promenljivo.
Generalnu probu prvi tim mladosti imaće u subotu kada će odigrati utakmicu protiv ekipe Sloge iz čonoplje, takođe prijateljske mečeve odigraće pioniri i kadeti koji će za protivnike imati fudbalere iz Crvenke i Spartaka.
Pogledaj vesti o: Apatin,   Subotica

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Težak poraz KMF Vranje

Izvor: OkRadio.rs, 03.Mar.2016

Fudbaleri Kluba malog fudbala Vranje doživeli su težak poraz u Smederevu od istoimenog kluba od 1:5. Meč je odigran u okviru 13. kola šampionata Prve futsal lige Srbije.   Nakon ovog poraza, vranjska ekipa je i dalje opasnoj zoni ispadanja, jer su na početku prolećnog dela sezone osvojili...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.