Izvor: Radio Dunav, 19.Maj.2017, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADOST LOŠIJA U PENAL LUTRIJI, SUTRA DUEL SA GLOŽANOM

Apatinska Mladost je poražena u 27. kolu Vojvođanske lige – grupa Sever u Odžacima od domaćeg Tekstilca rezultatom 2:1 (1:1).
Kuriozitet je taj da su svi golovi na ovom susretu postignuti sa bele tačke. Mandić je na početku doveo Mladost u vođstvo, domaći su ubrzo izjednačili a na kraju u 93. minutu postigli gol vredan tri boda.
Dobra stvar za apatinske crvene đavole je ta što su fudbaleri Vrbasa, glavni konkurenti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << u borbi za opstanak poraženi ubedljivo u Tavankutu rezultatom 7:0, pa je tako razlika između Apatinaca i Vrbašana ostala tri boda u korist Mladosti.
U narednom 28. kolu Vojvođanske lige – grupa Sever Mladost u subotu 20. maja na svom terenu dočekuje Budućnost iz Gložana. Meč počinje u 16 sati i 30 minuta.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Jošanici bod i glavobolja

Izvor: SandzakPress.net, 19.Maj.2017

Fudbaleri Jošanice i Jedinstvo Puteva odigrali su na Gradskom stadionu neriješeno 1:1, u posljednjoj utakmici 27. kola Srpske lige Zapad. Novopazarci su poveli golom Jovana Mihajlovića u 38. minutu, a bod ekipi iz Užica doneo je Darko Đukić u 78. minutu. Rivali su u 63. minutu ostali sa po desetoricom...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.