Krv život znači

Izvor: 025info.rs, 25.Mar.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krv život znači

Crveni krst Apatin je od 6. februara do 15. marta realizovao likovni i literarni konkurs na temu dobrovoljnog, neplaćenog davalaštva krvi pod nazivom "Krv život znači". Podršku u realizaciji ovog konkursa svojim učešćem pružile su osnovne škole opštine Apatin.

Nakon pristiglih radova u prostorijama Crvenog krsta Apatin izvršen je odabir pobedničkih radova iz svih kategorija učenika. U kategoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole prva tri mesta zauzele su učenice OŠ Ivan Goran Kovačić iz Sonte a to su Anja Kuruc, Jovana Lovrić i Dunja Đanić. U kategoriji od petog do osmog razreda Osnovne škole prvo mesto zauzeo je Danijel Bogdanović iz OŠ Kiš Ferenc iz Svilojeva, drugo mesto Tea Vulić takođe iz Svilojeva i treće Anđela Kalac iz OŠ Žarko Zrenjanin Apatin. U kategoriji literarnih radova prvo mesto zauzela je Ena Đorđević učenica OŠ Žarko Zrenjanin.

Najboljim učenicima su uručene diplome. Ovo je još jedan vid promocije dobrovoljnog davalaštva krvi među mladima, jedna od tradicionalnih aktivnosti koja će se realizovati i narednih godina.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.