Kreće futsal sezona, Apatinci dočekuju Bačku

Izvor: 025info.rs, 09.Okt.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreće futsal sezona, Apatinci dočekuju Bačku

U subotu 11. oktobra konačno počinje takmičenje u Vojvođanskoj futsal ligi u kojoj će i ove godine nastupati KMF Apa-futsal.

Apatinski tim koji u novu sezonu ulazi sa najvišim ambicijama, novim trenerom i minimalno izmenjenim sastavom u odnosu na prošlu godinu, u prvom kolu dočekuje ekipu KMF Bačka iz Bačke Palanke. Utakmica u hali OŠ Žarko Zrenjanin počinje u 18 sati a ulaz je slobodan.

Iz uprave KMF Apa-futsal pozivaju ljubitelje futsala >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << kojih je i u prošloj debitantskoj sezoni bio zavidan broj, da u subotu dođu u apatinsku halu i podrže žuto-crnu družinu.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Apatin,   Nova godina,   Zrenjanin

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Košarkaši Radničkog u Pančevu započinju novu sezonu

Izvor: KovinEkspres.rs, 09.Okt.2014

Nakon letnje pauze,počinje nova košarkaška sezona. Prvi tim “dobrovoljaca” takmičiće se u Drugoj muškoj regionalnoj ligi grupa sever/jug. Svoj prvi nastup izabranici trenera Đurašinova imaće u Pančevu na Strelištu protiv ekipe Kris Krosa u nedelju od 16.30...I kadeti počinju sezonu u...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.