Koncertom u Apatinu Jovan Kulundžija počinje turneju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncertom u Apatinu Jovan Kulundžija počinje turneju

Koncertom u Kulturnom centru u Apatinu 6. novembra počinje velika turneja čuvenog violoniste Jovana Kolundžije, najavili su iz ustanove kulture Gvarnerius.

Nakon toga slede nastupi u Bačkoj Topoli, Sopotu, Somboru, Pirotu, Lazarevcu, Kraljevu i Subotici.

U program koncertne turneje maestro Kolundžija uvrstio je najlepša dela Vitalija, Ramoa, Sen-Sansa, Hesa, Šumana i Legrana, a na prvom koncertu u Apatinu nastupiće uz klavirsku saradnju mlade pijanistkinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Milice Zakić.

U cilju promovisanja mladih talenata, na svojim gostovanjima Jovan Kolundžija održaće i besplatne majstorske kurseve za najtalentovanije učenike muzičkih škola gradova domaćina, a najbolji među njima pridružiće se maestru na sceni.

Velika turneja Jovana Kolundžije održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, a u organizaciji Ustanove Gvarnerius.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.