Izvor: Radio Dunav, 13.Nov.2016, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KULA AHRIVIRANA, SLEDI VELIKI DERBI SA ŽITIŠTEM

Košarkaši Dunava su ostvarili još jednu ubedljivu pobedu od 77:60. Na gostovanju u Kuli protiv istoimenog protivnika Apatinci su odigrali odličnu utakmicu, bez oscilacija u igri čime domaćinu nisu dali ni teoretske šanse za preokret i osvajanje bodova. U timu Apatinaca Šuput i Smiljanić su postigli po 21 poen, a Marko Novaković 12.
Nakon sedam kola prvenstva Prve regionalne lige Dunav se sa šest pobeda trenutno nalazi na trećem mestu, a sledećeg vikenda u Apatin dolazi možda i najveći favorit za ulazak u viši rang takmičenja ekipa Sveti Đorđe iz Žitišta.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trka u dvoje se nastavlja, rukometaši Apatina ubedljivi u Dolovu

Izvor: 025info.rs, 14.Nov.2016, 10:21

U 9. kolu Druge rukometne lige – grupa "Sever" rukometaši Apatina su ostvarili još jednu ubedljivu pobedu. Plavo-beli su slavili na gostovanju u Dolovu protiv istoimene ekipe rezultatom 39:21 (19:11). Izjednačen susret viđen je samo u prvoj četvrtini meča a potom je agresivna odbrana gostiju...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.