Izvor: Radio Dunav, 07.Nov.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUGLAŠICE UBEDLJIVE PRTIV EDB-A, NATAŠA NAĐ NAJBOLJA U OVOM KOLU

ŽKK Apatin u devetom kolu Super Lige Srbije za žene bio je domacin klubu EDB-a iz Beograda. Apatinke su odličnom igrom porazile gošće rezultatom 7:1 i sa 160 čunjeva razlike. Bodove za ekipu donele su Nataša Savić 565,Snežana Petrović 531,Biljana Popović 525,kao i Nataša Nađ koja je izuzetnom igrom oborila 589 čunjeva i postavila sebe na prvo mesto na tabeli igračica kola.
Posebnu pohvalu zasluzuje bod koji je ekipi donela Jelena Barać, kao najmlađi član kluba i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << rezultatom 534 oborena čunja opravdala poverenje vođe ekipe Savke Bursać.
Ekipi se posle duže pauze priključila Nataša Svilar koja je “uzela” zadnji set najboljoj igračici u redovima protivnica Ani Marton.
Sledeća utakmica igra se isto na terenima Banje Junaković 12. novembra 2016. godine u 16 sati kada ekipa Apatinki docekuje ekipu Rudar iz Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.