KRENULI RADOVI NA IZMEŠTANJU INDUSTRIJSKOG CEVOVODA U SLOBODNOJ ZONI

Izvor: Radio Dunav, 27.Jun.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRENULI RADOVI NA IZMEŠTANJU INDUSTRIJSKOG CEVOVODA U SLOBODNOJ ZONI

Danas je u Robno-transportnom centru u Apatinu konferencijom za medije ozvaničen početak radova na izmeštanju potisnog cevovoda otpadnih voda iz industrijske zone. On je zbog svoje dotrajalosti i sve češćih havarija predstavljao smetnju trenutnim industrijskim objektima koji se nalaze u RTC, a njegova ponovna izgradnja olakšaće funkcionisanje budućim investitorima.
Otvaranju su pored predsednika opštine Apatin, Milana Škrbića i njegovih saradnika prisustvovali i predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Ministarsva privrede , savetnica Branka Bajčetić, predstavnici izvođača radova i Slobodne zone Apatin.
Direktorka Slobodne zone Apatin, Maja Kuridža izjavila je da je današnje otvaranje radova na izmeštanju cevovoda u industrijskoj zoni samo početak predstojećih radova u zoni na izgradnji nedostajaće infrastrukture kako bi se obezbedili neophodni uslovi za dolazak budućih investitora.
-Bilo je neophodno izmestiti deo potisnog cevovoda preduzeća Hladnjača koji prolazi kroz Robnotransportni centar. Cevovod je dotrajao i česte se dešavaju havarije koje bi u budućnosti mogle da izazovu značajna oštećenja na industrijskim objektima, izjavila je Kuridža.
FONO Maja Kuridža

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.



Ona je još dodala da vrednost posla devet miliona dinara, da je sredstva obezbedilo Ministarstvo privrede i da je rok za završetak radova 59 kalendarskih dana.

Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Započeli radovi na izgradnji kanalizacione mreže, investicija vredna 9 miliona dinara

Izvor: 025info.rs, 27.Jun.2017

U Robno - transportnom centru u Apatinu održana je konferencija za novinare povodom zvaničnog početka radova na izmeštanju potisnog cevovoda otpadnih voda iz industrijske zone. Sredstva za ovu investiciju, vrednu 9 miliona dinara, obezbedilo je Ministarstvo privrede, a rok za završetak radova...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.