Izvor: Radio Dunav, 13.Jun.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KREĆE LICITACIJA MESTA ZA PRODAJU LUBENICA U OPŠTINI APATIN

Opština Apatina je raspisala javni oglas za nadmetanje u ostvarivanju prava zauzeća javne površine na teritoriji opštine Apatina za 2018. godinu radi prodaje lubenica i dinja. Licitiraće se za 12 mesta u Apatinu, dva mesta u Sonti i po jedno u Prigrevici, Svilojevu i Kupusini.
Pravo na zauzeće javne površine imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva koja ponude najveći novčani iznos za lokaciju za koju su licitirali. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Jedno poljoprivredno gazdinstvo može ostvariti pravo na na najviše dve lokacije.
Rok za dostavljanje prijava je 20. jun 2018. godine do 13 sati, a prijavu sa prilozima u zatvorenoj koverti treba predati na šalter pisarnice Opštinske uprave u ulici Srpskih Vladara 29.
Licitacija će se obaviti 21. juna 2018. godine (četvrtak) sa početkom od 12 sati u zgradi Skupštine opštine Apatin u “plavoj sali” na prvom spratu.
Više o samim uslovima možete videti OVDE.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kreće licitacija mesta za prodaju lubenica i dinja u opštini Apatin

Izvor: 025info.rs, 14.Jun.2018, 08:13

Odeljenje za stambeno komunalnu delatnost, zaštitu životne sredine, urbanizam, građevinske i imovinsko-pravne poslove objavilo je oglas o javnom nadmetanju za ostvarivanje prava zauzeća javne površine na teritoriji opštine Apatin za 2018 godinu radi prodaje lubenica i dinja. I. Predmet davanja...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.