KRAĐA U KAFIĆU U APATINU USRED BELA DANA: Lopov uzeo mobilni konobaru, pa ga gurnuo u dečja kolica

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 00:29

KRAĐA U KAFIĆU U APATINU USRED BELA DANA: Lopov uzeo mobilni konobaru, pa ga gurnuo u dečja kolica

Slučaj je odmah prijavljen policiji

U Ulici srpskih vladara u Apatinu danas se, usred dana, dogodila krađa, kada je muškarac nakon boravka u ugostiteljskom objektu ukrao mobilni telefon konobara koji je stajao na stolu u bašti.

- Krađu smo primetili u 13 sati, odmah nakon što je gost koji je sedeo u bašti kafića sa suprugom i decom otišao. Pogledali smo snimak sa nadzorne kamere na kojoj se jasno vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako uzima mobilni telefon sa stola. Telefon je ubacio u dečja kolica, a sve to gleda i njegova partnerka -  kaže konobar Srđan, vlasnik telefona.

.

Kako je opisano, na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako lopov vreba priliku dok je konobar okupiran poslom. Više puta je zastajao tempirajući momenat krađe sa plaćanjem računa, nakon čega je sa porodicom užurbano napustio lokal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.