KOŠARKAŠI LAKO U INĐIJI, SLEDI DUEL SA RUMOM

Izvor: Radio Dunav, 28.Nov.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKAŠI LAKO U INĐIJI, SLEDI DUEL SA RUMOM

Košarkaši Dunava su u okviru 9. kola Prve lige Sever gostovali u Inđiji kod ekipe Železničar i zabaležili novi trijumf od 80:67(18:13, 22:19, 23:21, 17:14). Apatinci su na ovom meču bili lišeni usluga svog kapitena Nenada Vujina, kao i jednog od najboljih šutera u ekipi Nebojše Smiljanića koji zbog privatnih obaveza nisu mogli da pomognu svojim saigračima. Apatinci u meč ulaze malo opuštenije i kako se činilo igrali su koliko im je bilo dovoljno da zabeleže pobedu na gostovanju kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << “fenjeraša”.
Najefikasniji na ovom meču bio je Ljubomir Miljanić koji je postigao 25 poena.
Narednog vikenda u Apatin će doputovati ekipa Soven iz Rume koja zauzima 11. mesto na tabeli i ima skor od 2 pobede i 7 poraza.

Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.