Izvor: Blic, 14.Feb.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO Taksista koji je osumnjičen da je ubio mladog rukometaša iz Apatina njegovoj porodici izjavio saučešće i pravio se da NIŠTA NE ZNA

Miroslav V. (46) taksista iz Apatina koji je pronašao beživotno telo Gojka Grozdanića u lokvi krvi uhapšen je juče, a da ceo slučaj bude još bizarniji, on je neposredno nakon smrti izjavio saučešće porodici preminulog tinejdžera.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAKSISTA PREGAZIO MLADIĆA, PA RODITELJIMA IZJAVIO SAUČEŠĆE PA OPISIVAO GOJKOVO UNAKAŽENO TELO! Isplivali novi detalji o smrti mladog rukometaša, porodica van sebe!

Izvor: Kurir, 14.Feb.2019

Tragedija.. Policija uhapsila Miroslava V. (46) izokoline Apatina zbog sumnje da je u subotu svojim automobilom usmrtio Gojka Grozdanića (20)

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.