Ispalio rafal iz vozila u pokretu, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo u kanal pa pobegao

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispalio rafal iz vozila u pokretu, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo u kanal pa pobegao

Očevici kažu da je nakon ispaljenog rafala napadač izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo u kanal i dao se u beg Više hitaca ispaljeno je automatskim oružjem iz vozila pokretu, u centru Prigrevice, nadomak Apatina. Kako radio Dunav saznaje, pucnjava se dogodila u 15:30 časova u ulici Vasilja Gaćeše, kada je iz vozila „Reno-Megan“ somborskih tablica kojim je upravljao S.L (26) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Apatina ispaljeno više hitaca automatskim oružjem na Prigrevčanina G.Č. (54) koji je stajao na ulici, i na svu sreću ostao nepovređen.PROČITAJTE JOŠ - JEZIVA SMRT NA AUTO-PUTU: Čovek je stajao pored automobila, a onda je na njega naleteo kamion sa prikolicomOčevici kažu da je nakon ispaljenog rafala napadač izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo u kanal i dao se u beg. Ubrzo je i uhapšen, a prema poslednjim informacijama na licu mesta su istražni sudija i policija koji obavljaju uviđaj.(radiodunav.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

LETELI MECI U KRAGUJEVCU: Pucano iz “džipa” na “smart”

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2019

Prema prvim informacijama, pucano je iz "džipa" u automobil "smart" jagodinskih tablica U Kragujevcu, na raskrsnici kod Elektrošumadije, danas oko podneva dogodila se pucnjava nezvanično saznaje "Pink".Pročitajte još: Ispalio rafal iz vozila u pokretu, izgubio kontrolu nad vozilom,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.