Izvor: Radio Dunav, 30.Nov.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTEO DA IZAZOVE POŽAR NA ZGRADI OPŠTINE

U petak (28.11.2014) oko 23 sata, prema za sada neutvrđenim razlozima, mlađi muškarac, na ulazna vrata opštine bacio Molotovljev koktel ili sličnu napravu.
Požar je, kako nezvanično saznajemo, sprečen hitnom intervencijim pripadnika policijske stanice Apatin koja je i privela počinioca.Prema prvim informacijama, reč je o mlađoj muškoj osobi koja je iz nepoznatih razloga zapaljivom napravom pokušala podmetnuti požar na zgradi SO Apatin. U ovom incident nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << povređenih a materijalna šteta nije velika.Objekat opštine je pod video nadzorom i policija je već pregledala zapise i utvrdila sve činjenice, vrata se nakon radnog vremena zaključavaju što je u ovom slučaju i onemogućilo napadača da izazove veću materijalnu štetu.
Prema rečima očevidaca požar je nastupio nakon glasne eksplozije a hitnom intervencijom vatrogasaca i policije sprečena je veća materijalna šteta.Danas su se na vratima zgrade mogla videti razbijena stakla i tragovi gašenja.Više informacija o identitetu napadača, njegovim motivima i drugim okolnostima iz ovog slučaja donosimo vam u informativnim emisijama našeg radija.
Pogledaj vesti o: Apatin,   Incident

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.