Izvor: Radio Dunav, 26.Mar.2018, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“HOR BEČKIH DEČAKA” U APATINU

Predstava pod nazivom “Hor bečkih dečaka”, sa Predragom Ejdusom, Irfanom Mensurom i Slobodanom Bodom Ninkovićem po tekstu Miroljuba Nedovića, a u Mensurovoj adaptaciji i režiji.
Pred pozorišnom publikom će se naći tragikomedija o ostarelim zemljacima u tuđini, koji rade na crno i trude se da prežive.
Firme su im propale, ostali su bez posla i novca. Već ocvali, našli su se u jednom bečkom podrumu u koji ih je smestio naš čovek, muvara i polukriminalac. Bore se u tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << malom prostoru, živeći na poslednjoj lestvici egzistencije. To je komedija koja na tužno-smešan način govori o našim, večito dečačkim snovima o boljem životu. I onda, jedne večeri dok čekaju Novu godinu bez radija i televizije, počinju da lamentiraju nad sudbinom, pevajući stare jugoslovense šlagere iz sedamdesetih i osamdesetih godina.
Velika sala Kulturnog centra, sreda 4. april 2018.godine sa početkom u 20 sati. Cena ulaznice je 400 dinara. Vaše ulaznice možete rezervisati već od ponedeljka 26. marta 2018.godine na broj telefona 025/773 588 svakim radnim danom od 8 do 12 sati.
Iz Kulturnog centra poručuju da se rezervisane karte moraju prezueti od 18 do 19 sti i 30 minuta na dan predstave inače će biti puštene u prodaju.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Nova predstava u apatinskom Domu kulture

Izvor: 025info.rs, 26.Mar.2018

U predstavi pod nazivom "Hor bečkih dečaka" igraju Predrag Ejdus, Irfan Mensur i Slobodan Boda Ninković. Komad je urađen po tekstu Miroljuba Nedovića, a u Mensurovoj adaptaciji i režiji. Pred pozorišnom publikom u Apatinu će se naći tragikomedija o ostarelim zemljacima u tuđini, koji rade...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.