ČETIRI MEDALJE I ŠEST INDVIDUALNIH PRIZNANJA ZA OK APATIN U ZRENJANINU

Izvor: Radio Dunav, 04.Sep.2017, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČETIRI MEDALJE I ŠEST INDVIDUALNIH PRIZNANJA ZA OK APATIN U ZRENJANINU

Nekoliko stotina učesnika u mlađim kategorijama, devojčica i dečaka, okupilo se u subotu na zrenjaninskom Trgu slobode na tradicionalnom, sedmom po redu turniru „Street volley Zrenjanin 2017 “. Ovaj turnir u uličnoj odbojci je u kalendaru turnira odbojkaškog saveza Vojvodine .
Turnir je održan u organizaciji muškog Odbojkaškog kluba „Klek Srbija šume“ i pod pokroviteljstvom grada Zrenjanina, a manifestaciji su prisustvovali i predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Petar Bogunović, funkcioner Odbojkaškog saveza Srbije Dušan Keser, kao i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura koji je i proglasio turnir otvorenim.
Pozdravljajući najmlađe odbojkaše koji su u Zrenjanin stigli iz klubova širom Srbije, Salapura je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost što su svi oni došli na sedmi „Strit volej“ turnir koji se i ove godine održava u okviru krovne, gradske manifestacije „Dani piva“, poznate u celoj Srbiji.
Na Trgu slobode igralo se na 13 odbojkaških terena a centralni gradski prostor bio je u potpunosti ispunjen mladim odbojkašima.
Odbojkaški klub” Apatin” je nastupio sa pet ekipa i osvojio četiri medalje, tri bronzane i jednu srebrnu:
2005. godište – drugo i treće mesto
2003. godište – treće mesto
2002. godište – treće mesto
Pored četiri osvojene medalje, OK “Apatin” je pripalo je i ukupno šest individulanih nagrada:
Dragana Zorić – najbolji server
Dunja Mirić – najbolji bloker
Aleksandra Bogunović -najbolji tehničar
Anja Dobrijević – najbolji primač
Ivana Miler – najbolji smečer
Miloš Popović – najbolji trener

Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Četiri medalje i šest individualnih priznanja za OK Apatin u Zrenjaninu

Izvor: 025info.rs, 04.Sep.2017

Nekoliko stotina učesnika u mlađim kategorijama, devojčica i dečaka, okupilo se u subotu  na zrenjaninskom Trgu slobode na tradicionalnom, sedmom po redu turniru  „Street volley Zrenjanin 2017“. Ovaj turnir u uličnoj odbojci je u kalendaru  turnira odbojkaškog saveza Vojvodine.   Turnir...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.