CENTAR ZA SOCIJALNI ORGANIZOVAO DRUŽENJE ZA SVOJE KORISNIKE POVODOM MEĐUNARODNOG DANA STARIH OSOBA

Izvor: Radio Dunav, 02.Okt.2017, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CENTAR ZA SOCIJALNI ORGANIZOVAO DRUŽENJE ZA SVOJE KORISNIKE POVODOM MEĐUNARODNOG DANA STARIH OSOBA

Obeležavajući 1.Oktobar medjunarodni dan starih osoba, Centar za socijalni rad iz Apatina organizovao je danas prigodan program i druženje svojih korisnika sa zaposlenima u restoranu Stari Šaran. Pozdravljajući prisutne, direktorka CSR , Nikolina Sučević je istakla značaj gerontodomaćica i njihove brige o starim i bolesnim osobama. Ona se zahvalila lokalnoj samoupravi , Domu za stare i penzionere , Domu zdravlja i drugim javnim ustanovama sa teritorije opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Apatin koje svakodnevno pružaju podršku i pomažu rad Centra za socijalni rad.
FONO
Uz muziku tamburaša “Dunavski biseri” , nastup etno grupe “Etna” u ambijentu nastarijeg apatinskog restorana korisnici usluga Centra su proveli prijatno popodne u druženju sa zaposlenima i brojnim predstavnicima javnih ustanova sa teritorije opštine Apatin. Slogan ovogodišnje kampanje “Korak u budućnost: prepoznavanje talenata, doprinosa i učešća starijih u društvu”, izabran je sa ciljem da se promoviše doprinos i učešće starijih osoba u porodici, lokalnoj zajednici i društvu.

 

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.