CEKOS: TRENING PO MERI LOKALNE ZAJEDNICE

Izvor: Radio Dunav, 20.Jun.2017, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEKOS: TRENING PO MERI LOKALNE ZAJEDNICE

Centar za kulturu i obrazovanje Sonta u partnerstvu sa OKUD „Ivo Lola Ribar“, Ženskim kuglaškim klubom Apatin i Opštinskim kulturnim centrom Apatini u saradnji sa „Hajde da…“ iz Beograda i uz finansijsku podršku Međunarodnog centra Olof Palme, realizuje trodnevni trening na temu prikupljanja sredstava i finansijske održivosti za organizacije iz opštine Apatin.
Učesnici će kroz niz različitih radionica naučiti na koje se sve načine mogu obezbediti finansijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << sredstva za rad organizacija, šta je to socijalno preduzetništvo i druga znanja i veštine potrebne za savremeni rad u organizacijama neprofitnog karaktera.
Trening će držati eksperti iz ove oblasti, Srđan Mitrović i Aleksandra Vidanović, a biće organizovan poslednjeg vikenda u avgustu (25, 26, 27. avgust).
Tačna satnica i mesto održavanja biće kasnije određeni. Svi troškovi, uključujući hranu, osveženje i materijal za rad su pokriveni.
Cilj projekta je izgradnja kapaciteta ljudskih resursa u lokalnim organizacijama, neformalnim grupama ili institucijama s ciljem da se podrži njihov opstanak, rad i rast na lokalnom nivou.
Organizatori pozivaju sva udruženja, neformalne grupe, sportska udruženja kao i javne institucije i njihove članove i zaposlene da se prijave putem linka https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecaLA8mGU1PVw3rdNeIfk9D_OHimAE0e5OqfPLrIyAQ-nP3g/viewform(može se pronaći na sajtu Centra za kulturu i obrazovanje Sonta). Broj učesnika je ograničen, a prijave je potrebno poslati do trećeg avgusta. Za više informacija možete se obratiti na ckosonta@gmail.com.

Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.