Izvor: Radio Dunav, 18.Okt.2017, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLISTAVO DRUGO POLUVREME I UBEDLJIVA POBEDA RUKOMETAŠICA

Rukometašice ORK Apatina su prethodne nedelje dočekale ŽRK Miletić iz Mošorina i savladale ih sa 35:12 (14:9) i tako upisale prva dva boda u ovogodišnjem takmičenju.
Gošće su uspele donekle da pariraju mladoj ekipi Apatina ali samo do poluvremena kada je na semaforu stajalo 14:9. U nastavku jakom odbranom domaća ekipa dozvoljava svojim protivnicama da postignu samo tri gola za čitavo poluvreme. Apatinke su rutinski odradile posao i ubedljivo savladale Miletić sa 23 gola razlike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> Najefikasnija u redovima Apatina bila je Milica Blanuša koja je 11 puta pogodila mrežu protivnika, a kod domaćih istakla se i Jelena Manojlović koja je imala zapaženu ulogu među stativama.
U narednom kolu ORK Apatin gostuje Sremu.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.