Izvor: Radio Dunav, 24.Mar.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNO NA SAJAM PREDUZETNIŠTVA U SOMBORU

U četvrtak, 31. marta, od 11 do 16 sati u Kristalnoj sali bivšeg hotela „Sloboda“ u Somboru (sada hotel Crystal Lux), biće održan peti Sajam preduzetništva u okviru programa “Šansa za novi početak”.
“Šansa“ je namenjena svima koji žele da pokrenu svoj biznis, a posebno bivšim zaposlenima preduzeća koja prolaze proces restrukturiranja i stečaja i koji su iz tog procesa izašli ili će izaći sa isplaćenom otpremninom.
Opština Apatin organizuje odlazak svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << zainteresovanih na Sajam preduzetništva u Sombor, autobusom, koji će poći u četvrtak, 31. marta, u 10 sati 30 minuta sa parkinga ispred zgrade Opštine Apatin u ulici Srpskih vladara 29.
Učešće za sve posetioce je besplatno.
Dodatne informacije možete preuzeti ovde: Dodatne informacije za posetioce
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.