BESPLATNA ŠKOLA PLIVANJA U ORGANIZACIJI SPORTSKOG SAVEZA

Izvor: Radio Dunav, 27.Mar.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNA ŠKOLA PLIVANJA U ORGANIZACIJI SPORTSKOG SAVEZA

Danas je u velikoj sali Skupštine opštine Apatin održana konferencija za medije koju je organizovao Sportski savez opštine Apatin na kojoj je bilo reči o besplatnoj školi plivanja koja će biti organizovana ovog leta.
Slobodan Bačić, sekretar Sportskog saveza je istakao da je veoma važno za mlade u Apatinu da nauče da plivaju i ova obuka će im u tome pomoći.
-Ove godine ćemo organizovati školu plivanja koja će biti besplatana, od ulazaka na bazen, do prevoza >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << i instruktora. Ovom obukom biće obuhvaćena deca iz opštine Apatin uzrasta od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, a prednost u prijavi imaće apsolutni neplivači.-rekao je Bačić.
On je dodao da će se ovog leta broj učesnika biti ograničen na 120, ali da će se potruditi da narednih godina to bude prošireno u skladu sa zahvtevima tj prijavljenim brojem polaznika škole plivanja.
FONO Slobodan Bačić

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Jedan od intruktora Radomir Radujko je za radio Dunav otkrio nešto više o samim detaljima obuke i načinu na koji će mališani prvoditi treninge u školi plivanja.
-Odlučili smo se da ove prve godine napravimo jednu bazu na kojoj će se zasnivati i naredne škole plivanja. Prednost ove godine će imati apsolutni neplivači jer je Apatin grad na Dunavu i mislim da nije prirodno da mladi ne umeju da plivaju. – kazao je Radujko.
FONO Radomir Radujko

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Sa decom će raditi kvalifikovani instruktori, a pored njih na decu će motriti i asistenti jer je bezbednost dece na prvom mestu. Svaki instruktor će voditi grupu od 12 do 15 dečaka i devojčica, a jedan čas će trajati sat vremena nakon čega će deca uz pratnju moći da se igraju i opuste još pola sata.
Više o načinu prijava i detaljima oko škole plivanja biće poznato u aparilu kada bi treba da počne i prijava.

Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.