BAHATOM VOŽNJOM USMRTIO ČOVEKA: Jeziva saobraćajka u Apatinu - policija ga privela u jezivom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 18:25

BAHATOM VOŽNJOM USMRTIO ČOVEKA: Jeziva saobraćajka u Apatinu - policija ga privela u jezivom stanju

Naloženo je vađenje krvi i urina. Po nalogu tužioca, određeno je zadržavanje vozača koji je izazvao nezgodu.

Dana 11.05.2023. godine u 12.25 časova, na državnom put u Apatin-Svilojevo, u Apatinu, dogodila se saobraćajna nesreća koju je izazvao četrdesetogodišnji vozač, prenosi Kurir.

On je, upravljajući vozilom Dodge Caliber neprilagođenom brzinom osobinama i stanju puta i prešao u saobraćajnu traku namenjenu za kretanje vozila iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suprotnog smera i prednjim delom svog vozila udario je u prednji deo vozila Folksvagen GOLF, kojim je upravljao sedamdesetčetvorogodišnji vozač koji je na licu mesta preminuo.

Putnik u Golfu, muškarac star 59 godina, teško je povređen. Kako Kurir piše, droga testom utvrđeno je da je vozač koji je izazvao nezgodu bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci (kokain, kanabis, amfetamin i benzodijazepin), a alkotestom utvrđeno da je vozio u stanju visoke alkoholisanosti, sa 1,06 promila alkohola u organizmu.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.