Apatinke slavile protv Džambo investa

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Sep.2012, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apatinke slavile protv Džambo investa

BEOGRAD - Kuglašice Apatina, pobedile su na gostovanju u drugom kolu  Super lige Srbije novosadski Džambo invest (prošle godine igrao pod imenom Ada kompjutersa)   i prate šampiona subotički Pionir, koji je upisao drugu pobedu protiv Srema uz sjajnu igru Livie Santo (606 čunjeva – igračioca kola). U prvom Pionir je u derbiju bio bolji od novobečejskog Jedinstva, koje je u drugom kolu lako izašlo na kraj  sa beogradskim EDB.

Zrenjaninski Kristal je savladao je SPC Vojvodinu i oba tima imaju pobedu i poraz, ali i Zrenjaninke imaju utakmicu manje. Novosađke su u prvom kolu bile bolje od Srema iz Rume.
Klub Čačak, koji je još u toku leta...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Ada,   Subotica

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.