Apatin: Otvorena fabrika za preradu otpadnih voda

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apatin: Otvorena fabrika za preradu otpadnih voda

Fabrika za preradu otpadnih voda puštena je u rad u Apatinskoj pivari.

Fabrika vredna 11 miliona evra trebalo bi da dugoročno reši pitanje odvođenja i tretmana otpadnih voda u pivari, najavljuju u Pokrajinskoj vladi.

"Apatinska pivara sa svojom 260-godišnjom tradicijom proizvodnje piva, značajna je i društveno odgovorna kompanija, čija će novootvorena fabrika doprineti dugoročnom rešavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pitanja odvođenja otpadnih voda na teritoriji Apatina, što je od ključnog značaja kako za meštane, tako i za samu pivaru. Kao dobar primer javno – privatnog partnerstva, ova fabrika je zapravo nastavak ulaganja opštine Apatin i kompanije Apatinska pivara u lokalnu zajednicu i njeno okruženje", zaključuju u Pokrajini.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.