Apatin: Dvadeset nagrada 24. oktobar

Izvor: Radio 021, 15.Okt.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apatin: Dvadeset nagrada "24. oktobar"

Nagradu opštine Apatin "24. oktobar" dobiće 20 pojedinaca, udruženja, firmi i ustanova.

Prema predlogu koji je usvojilo Opštinsko veće, nagrade će dobiti Milan Ristić za doprinos u radu slobodne zone Apatin, vlasnik "Flash Srb" Apatin Roberto Viti i štamparija "Birograf Apatin" za rezultate u privredi.

Direktorka centra za socijalni rad za socijalnu zaštitu Lenka Bojić i doktor Radoslav Barjaktarović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za medicinu, Milorad Jelača i Vojislav Petrović za obrazovanje.

Nagrdu za naučno-tehničko stvaralaštvo dobio je Srđan Pavić, MZ Prigrevica, Miloš Travica i Uroš Ćulibrk za humanitarni rad, Robert Ambruš kao višestruki davalac krvi.

Radmila Savić, Radmila Uzelac i Jovan Popović za kulturu, Milan Rašeta, Marko Medić Maćo i Nataša Savić za sport, kao i Fudbalski savez Apatina. Boro Mileusnić će biti nagrađen za rezultate u kulturi.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.