Izvor: 025info.rs, 11.Feb.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija dobrovoljnog davanja krvi sutra u Prigrevici i Sonti

Crveni krst Apatin će u utorak, 12. februara, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine iz Novog Sada, održati akciju dobrovoljnog davanja krvi u Prigrevici, od 9 do 11 sati, i Sonti od 12 do 13 sati.  Akcije će biti održane u seoskim Zdravstvenim stanicama. Pozivaju se svi meštani Prigrevice i Sonte, kao i ostali davaoci krvi, da se odazovu ovoj humanoj akciji.    

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Radikali organizuju dobrovoljnu AKCIJU DAVANJA KRVI

Izvor: OkRadio.rs, 11.Feb.2019

U saradnji sa Crvenim krstom Srbije, Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Vranju, u utorak organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija dobrovoljnog davanja krvi će biti održana u utorak 12. februara, od 12 do 15 sati u prostorijama Srpske Radikalne Stranke u Vranju u zgradi Blok pošta...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.