Izvor: Radio Dunav, 17.Jun.2013, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINSKI ŠAHISTI BOLJI OD PALANČANA

U okviru šestog kola Vojvođanske šahovske lige, juče je u Apatinu odigran meč između Apatinskog šah kluba “Vulkan Protektor” i ŠK “Bačka Palanka”. Pobedu u ovom susretu ostvarili su domaćini rezultatom 5:3.
Rezultati po tablama:
1. Andabaka – Tepić 1:0
2. Obradović – Popović remi
3. Opačić – Kralj 1:0
4. Medić – Dermišek 1:0
5. Sekulović – Jovanović 0:1
6. Kuduz – Ignjatović 0:1
7. Stanković – Agić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << remi
8. Čevizović – Menčik 1:0
Po rečima predsednika kluba Steve Popovića, meč je protekao u boljoj igri apatinaca, koji su se ovom pobedom učvrstili na poziciji sigurne zone. Prijatno iznenađenje u ovom susretu priredili su mladi Miloš Čevizović i Zvezdana Stanković,koji su svojim igrama znatno doprineli pobedi svoje ekipe. Posle ovog odigranog kola sledi pauza od dva i po meseca. Nastavak prvenstva je zakazan za prvi septembar tekuće godine.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.