Izvor: Radio Dunav, 19.Sep.2016, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINSKI GRADSKI HOR NASTAVLJA SA RADOM

-Apatinski gradski hor nastavlja sa svojim radom, nema govora o gašenju, ko je uopšte i pomislio da se tako nešto može dogoditi?
Ovo je predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić izjavio gostujući u emisiji Direktno , u programu radio Dunava kako bi umirio građane koji su putem društvenih mreža komentarisali ovu informaciju.
– Ko može uopšte i da pomisli da je informacija o gašenju istina? Mi smo upravo isplatili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << dugavanja prethodne vlasti prema ovom društvu i gledamo da aktivnim učešćem ali i finansijski pomognemo njihov rad. Podržavamo gradski hor i njegovi članovi to i znaju, kaže Sekulić.
Gradski hor “Jedinstvo“ iz Apatina postoji preko 70 godina. Poslednjih desetak godina broji stalnih tridesetak članova, ljudi raznih profila i godina, naših sugrađana koji jednostavno vole muziku.
-Prošle godine je izdata Spomen monografija koja govori o preko 70 godina postojanja.Sarađujemo sa muzičkom školom „Stevan Hristić“ , negujemo duhovnu muziku, svetovnu, Gregorijansku, poslednjih godina radimo obrade narodnih, zabavnih i etno pesama, kaže za naš radio, dirigent Dobrila Novaković i dodaje da „Jedinstvo“ svake druge godine učestvuje na državnom takmičenju horova i ostvaruje zapažene razultate.
Fono

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Sekulić: Nema govora o gašenju gradskog hora

Izvor: 025info.rs, 20.Sep.2016, 10:51

,,Apatinski gradski hor nastavlja sa svojim radom, nema govora o gašenju, ko je uopšte i pomislio da se tako nešto može dogoditi?''   Ovo je predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić, izjavio gostujući u emisiji Direktno , u programu radio Dunava, kako bi umirio građane koji su putem društvenih...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.